Cielo

Anti Pasti

Irish Mor Oyster

4.5

Frambozen vinaigrette - per stuk

Focaccia

9.5

Rozemarijn - zeezout

Charcuterie

21.5

Gezouten amandel - grissini - ingelegde uitjes - twee personen

Kaasplateau

21.5

Marmelade - vijgenbrood gedroogde vijg en kaascrackers - twee personen

Charcuterie - Kaasplateau

28.5

Twee personen

Classics

Cappuccino

9.5

Eekhoorntjesbrood - garnituur van wilde paddestoelen

Buratta

17.5

Tomatensalade - krokant van desem - balsamico vinaigrette

Gamberi

17.5

Gamba's - peper - knoflook - sjalot afgeblust met cognac en verse room

Vitello Tonnato

18.5

Kapperappel - Parmezaan crumble

Classics

Carpaccio

18.5

Handgeslagen - gebruneerde hazelnoten - oude bergkaas

Melanzane alla parmigiana

19.5

Aubergine - mozzarella - verse basilicum - tomatensaus - Parmezaan

Ganzenlever terrine

22.5

Brioche brood - 20 jaar oude Aceto vijgen

Pasta

Spaghetti al Ragù

21.5

Rundvlees - Parmezaan

Tagliatelle tartufo (V)

21.5

Truffel - sjalot vers gerapste truffel aan tafel

Pappardelle (v)

21.5

Tomatensaus - mascarpone - spinazie -gepofte tomaatjes - knoflookcroutons

Pappardelle - halve kreeft

40

Tomatensaus - mascarpone - spinazie -gepofte tomaatjes - knoflookcroutons - halve kreeft

*(v) betekent vegetarisch

Desserts

Friandises

7.5

Tiramisu Frangelico

12.5

Panna cotta

12.5

witte chocolade

Crème caramel

12.5

Kaasplateau

14.5