Cielo
4.5
Frambozen vinaigrette - per stuk
9.5
Rozemarijn - zeezout
21.5
Gezouten amandel - grissini - ingelegde uitjes - twee personen
Marmelade - vijgenbrood gedroogde vijg en kaascrackers - twee personen
28.5
Twee personen
Frisse salade - diverse garnituren Parmezaan
17.5
Tomatensalade - krokant van desem - balsamico vinaigrette
Citroen - knoflook
Gamba's - peper - knoflook - sjalot afgeblust met cognac en verse room
18.5
Kapperappel - Parmezaan crumble
Handgeslagen - gebruneerde hazelnoten - oude bergkaas
19.5
Aubergine - mozzarella - verse basilicum - tomatensaus - Parmezaan
22.5
Brioche brood - 20 jaar oude Aceto vijgen
Olie - knoflook - peterselie
Truffel - sjalot vers gerapste truffel aan tafel
Alla bolognese - Parmezaan - verse basilicum
*(v) betekent vegetarisch
7.5
12.5
Bastogne - citroenijs
Vanille - rood fruit
14.5